Безплатна доставка за поръчки над 100лв.

Безплатна първоначална консултация.

Връщане и Замяна

Можете да отмените или да върнете поръчката от датата, на която поръчате, до 14 дни след получаване на поръчаната стока/и. Ако сте заплатили стоките, ще Ви възстановим сумата за стоката в 14-дневен срок от датата, на която сме получили уведомление за оттеглянето на поръчката, но няма да включва разходите за доставка.

Ако решите да задържите определени стоки и да отмените само частично Вашата поръчка, разходите за доставка няма да Ви бъдат възстановени. В до 14-дневен срок от датата, на която сме получили уведомление за оттеглянето на поръчката, ще Ви се възстановят само сумите за стоките.

Можете да анулирате Вашата поръчка в рамките на 15 минути от полученото на електронната Ви поща потвърждение за направена поръчка, като е необходимо да ни уведомите писмено на следния адрес: hello@bestcare.bg,

Ако искате да върнете поръчката си, моля, пишете на емейл hello@bestcare.bg най-късно 14 дни от датата на получаване на стоката. Следва да изпратите самата стока, която е неотворена и неизползвана, с ненарушена цялост на опаковата или стикерите по нея, както и всички предоставени подаръци, които сте получили заедно с поръчаната стока, в случай че такива са изпратени от BestCare.bg.

Връщането на Вашите продукти трябва да се осъществи чрез куриер до гр. Варна, офис Спиди Струга.

Не подлежат на връщане стоки в промоция или с намалена цена, поради изтичащ срок на годност, ако същия е изрично указан в сайта.   

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на същата и в присъствие на куриер, който съставя и констативен протокол, в три екземпляра, като предава на клиента оригинала и едно копие за завеждане на застраховката за щети и липси. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Задължително е да изискате копие от протокола и да го приложите към формуляра за връщане.

Ако пратката е била предварително заплатена, BestCare.bg възстановява в до 14-дневен срок заплатената сума по банкова сметка, посочена от купувача, след предоставяне на протоколите.

Последвайте ни:
TOP

Количка 0